PRISLISTE TRICOPIGMENTERING / SCALP PIGMENTATION

Hva er tricopigmentering? 

Det er en kosmetisk prosedyre som etterligner utseendet til ekte hår follikler. Behandlingen er en form for paramedisinsk tatovering. Tatoveringshistorien er nesten like gammel som menneskets historie, og ennå er hår pigmentering som vi kjenner i dag, en ganske nyere teknikk som er perfekt til å dekke de skallede skalpene. Det har vært mer populært og allment akseptert i de siste femten årene. 

Ikke alle personer med håravfall er egnede kandidater til en hår transplantasjon. Noen finner det dyrt, og andre liker ikke ideen om å få utført medisinsk kirurgi på hodet. Tricopigmentering passer både kvinner og menn er. 

Den passer for alle aldersgrupper, alle hår typer, hudfarger, hårfarger og stadier av hår tap. Kvinner som foretrekker korte hår stiler, eller de med blanke områder på deres hodet, kan dra nytte av teknikken. Hår simulerings teknikken er ikke en  behandling som innebærer medisinsk kirurgi. 

Det er en kosmetisk behandling for å kamuflere arr etter sykdom og hår transplantasjoner og områder som har permanent hår mangel, det gir hodebunnen en naturlig utseende og en utrolig fin hår linje.  

Hvilket utstyr brukes?

Tradisjonelle tatoveringsprosedyrer bruker tykke nåler. Hår simulerings teknikken krever de fineste nålene på markedet. Pigmentene som brukes i prosedyren, er spesielt utviklet for denne behandlingstypen.  Pigmentet som bukes er trygge for helsen din, og dekker ett fargespekter som passer til din hud og hårfarge. 

Forskjeller på tatovering og pigmentering

Tatovering artister bruker tykkere og tyngre måler / nåler, og tatovering trenger dypere inn i huden. Blekket injiseres svært dypt inn i huden, mens det i tricopigmentering teknikken knapt trenger i overflaten av huden.  Dette gjør tricopigmenteringen  svært lettvint å fjerne med laser når enn du måtte ønske. 

Vær sikker på at de har de nødvendige sertifiseringer, opplæring, lisenser og instrumenter for å anvende hår simulering på riktig måte.

Tricopigmentering er mindre vondt enn tradisjonell tatovering. Om man er veldig sensitiv for smerte kan man få påført en bedøvelse krem.

Hvor lenge varer det?

Like etter behandlingen vil fargen være på sitt mørkeste, først etter ca 4 uker vil du se ett langt mer naturlig og dempet resultat. Hår simulering falmer med tiden, hvilket er helt naturlig, det er en del av kroppens system for å fornye gamle celler, og ettersom denne behandlingen gjøres i øverste hud lag så vil falmingen være uunngåelig, derfor bør prosedyren gjentas hvert tredje til seks år for  vedlikeholde fargen.  Refill er langt billigere en førstegangsbehandlingen. 


For enda mer informasjon er du velkommen til å lese mer i artikkelen:  https://pmunorway.webnode.com/behandlinger/

Konsultasjon hodebunns pigmentering

Konsultasjon for å kartlegge behov og forventninger -inkl allergitest av pigment og bedøvelseskrem samt obligatorisk helse-sjekk.

750,-

Tricopigmentering 

Pris fastsettes etter konsultasjon da dette varierer fra kunde til kunde.

Alle avbestillinger / No show innen 48 timer uansett årsak belastes kunden