Det handler om kroppslig rekonstruering og kunst. 


Dashings innehaver Fayroz Chamdid spesialiserer seg i kosmetisk og paramedisinsk tattoverings teknikk med alle underliggende teknikker (Microblading, featherstrokes, scar camo etc)  og er en av få i Norge som er sertifisert til å utføre alt innen hele spekteret lokalt og nasjonalt, det vil si alt fra svært naturtro microblading av bryn til rekonstruering av brystvorter (Areola) for de som har mistet disse i kreft/sykdom, tricopigmentering / SMP mot hårtap og lepper for de som ønsker ett alternativt til leppe fillere eller som gjerne har ett hakeskår.

Salongen drives og eies av samme person, hva betyr dette for deg?

- Jo det betyr at du kan være sikker på at fra du tar telefonen å sender en henvendelse, til du ligger på benken og skal få rekonstruert bryn, lepper, hårfolikker etc så er det en og samme person som ivaretar deg fra A-Å.

Dette sikrer deg en god kommunikasjons flyt og trygghetsfølelse i behandlingene. 

Hos Dashing er fokuset å rekonstruere og fremheve de naturlige trekkene vi allerede innehar, og forbedre de formene vi har skapt med, derfor vil du alltid møte en behandler som vil perfeksjonere det naturen allerede har gitt deg og samtidig ta hensyn til at du skal eldres, og at det som utføres idag, må også se bra ut etter hver som du blir eldre! 

Det kan til tider være svært lang ventetid for å få en time . Dashing har kunder som kommer fra hele sør Norge og har svært begrenset med tid periodevis , det er beklagelig og det anbefales derfor at man reserverer time i god tid før ønsket gjennomføring. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å være fleksibel slik at de som trenger hjelp skal oppleve kortere ventetid. 

Dashing tilbyr alle kreft rammede/ Alopecia totalis microblading av bryn pro bono / gratis behandling

Dashing innehar alle sertifikater og sertifiseringer / kompetansebevis og offentlig godkjenning for smittevern. Les gjerne om hvordan vi sikrer våre sikre pigmenter til deg her: Informasjon om våre pigmenter

Om du ønsker mer informasjon om microblading av bryn, areola eller tricopigmentering kan du lese mer her: Informasjon om behandlinger

Landsdekkende kursholder/ Fjerning av gammel PMU med Saline Removal

For kontakt kan følgende kanaler benyttes:

Mail: kontakt@pmunorge.com

Web: www.pmunorge.com

Tlf: 91 9000 50

  


Impressum 

Denne siden er til for å støtte opp og for å veilede ett voksende marked innen kosmetisk og paramedisinsk pigmentering. Vi tester alt utstyret lenge før vi plasserer det på nettsiden, vi påser at leverandørene våre leverer etter gjeldene direktiver, sertifiseringer og ikke minst etter lovverk fra norske myndigheter.

Det er ett hav med produkter der ute- mye som man trenger og mye som man kunne klart seg uten! Vi har hentet ut essensen, slik at du som kunde kan velge trygge, gode og rimelige produkter.

Du som handler her skal kunne ha ett trygt arena i en uoversiktlig bransje, personlig ekspertise ligger i både utførelsen (behandlingene vi selv utfører) og i nettsiden der hvor vi deler de beste alternativene med deg.

Selv om Dashing sitt lille eventyr startet i 2017, har jeg som målsetting å bli kundenes førstevalg for estetiske behandlinger i Stavanger (Rogaland) regionen.

Dashing streber for å opprettholde god kvalitetskontroll iht til gjeldende lovverk, forskrifter og sertifiseringskrav. Alt som jeg tar inn er grundig utprøvd og kvalitetsikret!

Alle pigmentene er godkjent fra Mattilsynet for ingredienser, hvilket betyr absolutt sikre produkter. Engangsutstyret jeg anvender er underlagt strenge krav.

Vi tar smittevern på alvor!

Vi tilbyr det beste for alle som ønsker å utøve denne praksisen eller få utført behandlingen som har revolusjonert det internasjonale markedet og nå det norske!

Innehar alle sertifikater og offentlige godkjenninger for smittevern.