PIGMENTER TIL MICROBLADING

Minx: Den rik pigmenterte krem formelen er perfekt for Microblading og Feather Stroke artister. Det er de samme fabelaktige pigmentering ingrediensene som er blitt brukt og testet i flere ti-år med en vridning av ingrediens forholdet for å gi den den kremete konsistensen som microblading artister krever. Den samme sanne, naturlige langvarige fargen i en tykkere formel enn sin forgjenger. Vi tilbyr den i våre 8 mest populære bryns farger. 

Doreme: Fantastisk kolleksjon av godt pigmenterte farger for lepper, bryn, areola, arr korrigering / kamfulering og eyeliner! Doreme er kvalitetets stemplet i alle ledd og internasjonale tester for stabilitet over tid. 

Vi garanterer ett fargespekter til alle bruksområder! Alle Pigmentene er hypoallergene og farmasøytisk gradert som overholder forordningen til EF ReAP 2011. Det betyr at Doreme garanterer for at aminer som inneholder aromaer og tungmetaller IKKE finnes i pigmentene. 

Vår forpliktelse: Det mange ikke er klar over er faren forbundet med pigmenter, de kan være kreftfremkallende og svært farlige for kroppen våre om de blir kjøpt ukritisk og uten erfaring. Det er desverre mange kursholdere og distributører i landet som ikke aner hva krukkene med de ulike fargene inneholder og skaper dermed en ukultur som gjør at den som skal utføre dette videre ikke kan stille de rette spørsmålene. Vi har tatt den utfordringen! Derfor er alle våre pigmenter godkjente og ihht til norske lover. Som importør er dette vårt første bud.