Vipper hos Dashing Medical Day SPA - Vipper i verdensklasse!

21.09.2021

Vippe ekstensions i verdensklasse? i Stavanger? 

-Ja visst, det er det fantastiske Ewelina som står for! Og hun er nøye håndplukket av Dashing sin daglig leder til denne jobben. Les mer om historien videre i saken. 

Kjærlighet og dedikasjon til faget sitt

Hennes lidenskap og mange års erfaring gjør at du som kunde kan nyte vipper som ser helt fantastiske ut. Enten du ønsker ett naturlig eller et dramatisk blikk så er det henne du skal til.  Om du er 19 eller 57 år, det spiller ingen rolle. Hennes ekspertise vil gi deg akkurat det du trenger og om du aldri har hatt vipper før så vil hun gi deg en behandling som er tilpasset dine øyne og dine ønsker. Om du har hatt vipper før så vil du fort forstå at hennes håndtverk er i ypperste klasse!

Ewelina har ett øye for detaljer og hennes arbeid garanterer deg ett sett med vipper som du skal bli fornøyd med. Hun jobber ekstremt effektivt, det vil si at hun er rask og punktlig, vippene hennes har en langvarig effekt, noe som vil gi deg en langvarig glede av vippene i mange uker. Som de fleste av Dashing sine medarbeidere så har alle en spesialitet, Ewelina jobber utelukkende på fulltid kun med vipper da dette er hennes ekspertise og lidenskap. 

En vippe ekstenstions behandling kan bestå av klassiske eller volum vipper og vi anbefaler refill mellom 3-4 uker. Hun er ekstremt beskjeden med vippelimen noe som gir deg ett veldig naturlig resultat enten du velger volum eller megavolum. 

Ingen klumper eller noe som ser kunstig ut. Og nei, her får du ikke tunge vipper som gjør at dine naturlige faller av før deres naturlige syklus tilsier at det er tid for utskifting. Hun prepper og primer vippen dine godt for maks varighet, og selvfølgelig alt med sertifisert og trygt utstyr! 


Utvalg og egenproduksjon av utstyr sikrer deg en trygg behandling hos Dashing

Ewelina tilbyr variasjon i sin vippe kolleksjon, alt fra den klassiske sorte til ett fantastiske fargepallett med ombre vippe ekstensions i alle farger! Det er en ny trend som flere av våre kunder har lagt sin elsk på. 

Besøk gjerne vår facebook for bilder.  https://www.facebook.com/dashingstavanger

Ewelina er så kresen på utstyret og produktene hun anvender på sine kunder og stiller skyhøye krav til kvalitet, du vil derfor snart finne hennes egenproduserte custom lashes til proffmarkdet med spesial mål som viker fra de standard strørrelsene som finnes på markedet. Produktene brukes også i vippe ekstensions kursene som  avholdes hos Dashing! 

Håndplukket til rollen som vippeteknikker

Det er ikke å legge skjul på at mange som har hatt vippe behandlinger der ute desverre er blitt møtt med en kvalitet som er alt annet enn hva man kunne forventet av denne behandlingen. Dashing sin daglig leder, Fayroz, hadde aldri hatt falske vipper eller ekstenions tross sine mange år i hud og skjønnhets bransjen, hun syntes at behandlingen var avskrekkende etter å ha selv fjernet mange vippe ekstension på sine kunder som var utført av andre. Sammenlimte vipper og knekte vipper var ikke noe som vitnet om ett godt håndtverk. Og hun syntes det så for kunstig ut. 

Jakten på det umulige

Da Dashing i Stavanger skulle åpne klinikken måtte det jaktes på den som var best på dette, alternativet var først å se seg til utlandet og hente arbeidskraft der men prosessen var urimelig krevende, og med en klinikk på snarere 300m2 som skulle straks åpnes så måtte jakten skje lokalt. Så Fayroz, vår daglig leder,  hev seg bak tastaturet og booket seg inn hos flere lokale. Noen var veldig dyktige men det var alltid ett men, noen brukte ekstremt langt tid! 3 timer på en vippe behandling er det de færreste som har tid eller tolmodighet til. Og når da de tre timene skal passere med noen som ikke har noe å snakke om så føltes det som om hun lå i en kiste... Noen vipper falt av allerede dagen etter og noen vipper opplevdes som unaturlig tunge og gav henne ett dovent blikk. Henne var forstatt ikke fornøyd og innså at kanskje den kvaliteten hun jaktet ikke fantes. 

Take Away mat ble redningen

Så kom dagen Fayroz skulle på Pizzabakeren på Madlaveien i Stavanger og hente pizza til sine barn en ettermiddag... Og der stod en nydelig ung jente som spurte om hun skulle ha rømme til pizza`en? Og da Fayroz så de fantastiske vippene til jenta bak kassen så ante hun ett håp og spurte henne: Kor faen (på ekte Stavangersk) har du lagt de magiske vippene du har? Jenta svarte tilbake, Ewelina på Sola, men hun tar ikke inn flere kunder nå.

Da svarte Fayroz; gi meg nr hennes er du grei uansett, jeg trenger det. 

Så etter mye om og men, fikk Fayroz omsider tak i henne , denne Ewelina, og fikk diskutert seg til en time hos henne. Hun visste ingenting om hva  "mandat" eller agenda jeg hadde, sier Fayroz. 

Allerede første behandling og nytt sett med vipper så var jeg både forelsket i det crazy energiske og fabelaktige menneske som Ewelina er, hennes sprudlende vesen fikk 1,5 timer på benken til å føles som en halvtime. Men jeg var skeptisk, ville disse nydelige vippene vare og ikke minst falle av så naturlig at jeg ikke ser ut som ett hespetre om en uke? For det er jo det viktigste, at jeg som tre barns mor får noe som holder og som ikke detter av i en sinnsykt travel dag der alt er presset, vipper kan ikke være noe jeg må drive å oppsøke for å vedlikeholde hele veien, forteller Fayroz. Og det samme gjelder klinikkens kunder, at de må ha noen som er fra øverste hylle og som kan levere sinnsyke resultater i en presset bransje med mye fordommer. Det må sitte fint og det må vare!

Fayroz forteller: "Fire uker! Fire uker! gikk det før jeg trengte refill. Refill en, to, tre var utført av Ewelina de neste månedene. Ewelina var fortsatt helt uvitende om min rolle her. Men jeg spurte henne tilslutt om hun ville være en del av teamet mitt på fjerde refill. Og da svarte hun, nei."

Nei. Hva i alle ....

Fayroz kom likevel tilbake på femte refill, for avhengigheten var blitt ett faktum, vippene hadde gjort morgen ritualene til en drøm og alltid var følelsen av å være så velstelt tilstede, nettopp pga vippene som Ewelina hadde lagt. Plutselig sier Ewelina at hun hadde tenkt på mitt forslag og at det var noe hun ønsket litt mer tid til å tenke på. Etter en stund falt hele ordenen på sin plass og hun ble 01.08.21 en del av teamet til Dashing. Og for ett nydelig menneske hun er å jobbe med! Det er ikke morgen uten musikk og energi i lokalene når hun er på jobb, og best av alt, hun er så ekstremt gjennomført som proffesjonel behandler og medmenneske avslutter Fayroz. Tilbakemeldingene fra kundene vitner om at valget var en desidert fulltreffer. 


Hos Dashing er det som alltid stor fokus på hygiene, det betyr at alle flater og utstyr som er i direkte kontakt med våre kunder blir nøye sterilisert og sanitert mellom våre kunder. 

Ewelina har hatt en pang start hos oss og fått mange faste kunder og det anbefales derfor å reservere i god tid for å sikre seg en time hos henne. Dette gjør du enkelt på hjemmesiden ( hovedsiden). 

Velkommen inn til en trygg og hyggelig vippe forlengelse behandling hos oss!

Vipper utført av Ewelina
Vipper utført av Ewelina


XoXo

Team Dashing