Areola Pigmentering, Microblading, Scalp Pigmentation -Stavanger (Sola)

Informasjon om Areola  -Brystvorte Rekonstruering 

Areola restaureringsprosedyren er en avansert permanent tatoverings paramedisk prosedyre som korrigerer brystvortenes farge, størrelse og form.

Denne prosedyren anses ofte for det siste trinnet etter større brystrelaterte operasjoner, inkludert brystreduksjon, mastektomi, brystrekonstruksjon og brystimplantater. Slike prosedyrer resulterer ofte i delvis eller en fullstendig fjerning av brystvorten. Denne prosedyren gir kvinner og menn valg av form, størrelse og farge på areolaen og gjenskaper perfekt symmetriske og naturfargede brystvorter.

For pasienter som har fått brystvorten sin fjernet gjennom kirurgi, kan denne prosedyren der vi bruker pigmenter med forskjellige nyanser og toner samt avansert skyggeleggings effekt være med på å skape en illusjon av brystvorten med en realistisk areola uten ytterligere kirurgi.

Denne prosedyren er også gunstig for klienter som bare har uregelmessige eller naturlig fadet/lyse areola, eller foretrekker større areolaer etter brystforstørrelse.

Denne prosedyren er også tilgjengelig for menn som ønsker å forbedre utseendet til deres areolas på grunn av fading, eller for å øke størrelsen eller skape symmetri.

Fargevalg for Areola restaureringsprosedyren

Som med alle våre permanente tatovering prosedyrer, er fargevalg et kritisk skritt. Fargevalg krever et kunstnerisk øye som kombinerer riktig teknikk med mange års erfaring innen pigmentering og 3D teknikker.

Hver enkelt persons naturlige hudtoner blir evaluert, så vel som de naturlige pigmenteringene i eksisterende areolaer. Innen noen uker etter prosedyren vil fargen lyse huden restaureres etter endt skorpedannelse. I mellomtiden er det svært viktig at du behandler areolaene som operasjonssår og skåner de for omgivelser eller handlinger som kan medføre infeksjon.

Areola-prosedyren

Kundenes komfort og sikkerhet er alltid en prioritet.

Hver prosedyre starter med en konsultasjon. Hensikten med konsultasjonen er å forstå hver enkelt persons mål og å evaluere hver pasients nåværende tilstand.

Hvis brystkirurgi eller rekonstruksjon er blitt utført, vil de eksisterende arrene vurderes nøye for å sikre at de er modne nok før pigmentering påføres.

Dette er avgjørende for å redusere risikoen for infeksjon og forbedre fargepigmenteringen.

Når pigmentet er påført er den viktigste helbredelsestiden ca 5-7 dager, man føler kanskje ekstra sår de første 24 timene.

Du kan ha kontinuerlig skorpedannelse og en stram følelse i huden i 2-3 uker deretter vil dette avta og huden restaureres gradvis.

Hver klient vil motta detaljerte etterbehandlingsinstruksjoner for best helbrede resultater etter endt behandling. 

Inkludert i hver av behandlingene er after care kits med instruksjoner om hvordan man skal behandle området etter behandlingen.


" ... heldige er den ubesvisste sjelen, den som har alt, som vet ingenting, og som ikke trenger å vite hva denne kunstformen handler om..." Microblading 

- Semi permanent øyenbryns Tatovering

Microblading er tynne hårstrå laget av pigmenter som risses inn i brynene for å gi ett ekstremt naturtro utseende, enten man har overnappede bryn, fylle opp tomrom, eller en komplett turnover på bryns fasongen.

Ombreshading / Microshading er rett og slett flere fargede pigmenter som risses inn i huden for å skape en nyansert og fyldig bryn som alltid ser "opptegnet ut", dette kan kombineres med microblading.

1. Varighet av Microblading:

Dette er semi permanente øyenbryn, pigmentet som tilføres går kun ned til det øverste hudlaget som vi har og har derfor en varighet mellom 6-24 mnd før den falmer og tilslutt falmer ofte fullstendig vekk dersom man ikke tar en refill. Shatterer ikke over til blått, grønt osv slik PMU gjør. Det anbefales derfor en oppfriskning en gang årlig. ( Prisen på refill/ re touch er mye rimeligere enn førstegangs påføring)

2. Er det smertefullt?

Noen kan oppleve litt ubehag som feks kan sammenlignet med en lett voksing session. Men for dem som ønskes så kan vi påføre lokalbedøvende krem før applikasjonen. Da vil det gå ubemerket hen og helt uten ubehag.

3. Fjerning av gamle tattovering og microblading

Det spørs helt på hvor mye arrdannelse og hvor dypt den gamle blekken/ pigmentene sitter, avhengig av dette trengs det flere sessions med fjerning/fading av gammel PMU, dette er noe som vurderes fra kunde til kunde på konsultasjonen. Vår fjerningsmetode er den mest skånsomme på markedet! Og de aller fleste lar seg fjerne med litt tolmodighet. 

4. Coverup av gammel tattoering:


Igjen dette beror på arrdannelse og hvor sterk bakom forliggende tattoering er i huden og må vurderes fra kunde til kunde. I mange tilfeller kan vi bruke gammel PMU som skygge og microblade oppå med hårstrå teknikk. 

5. Jeg har gammel tattoering som er grønnlig/blålig eller rødlig:


Mye kan gjøres for å kamuflere gammel misfarget blekk med ny microblading, vi har pigmenter som motvirker den gamle fargen og nøytraliserer disse fargene før påføring av ny microblading. Noen tilfeller er fjerning unngåelig.


6. Hygieniske forhold.

All utstyr som anvendes er underlagt strenge hygieniske forskrifter og iso sertifiseringer. Vi  innehar ALLE sertifikater og offentlige godkjenninger samt pigmenter som er godkjent av mattilsynet og fri for farlige kreftfremkallende ingredienser.

7. Kan alle ha microblading?

I utgangspunktet ja, i særlige tilfeller av kunder med diabetes eller som går på betablokkere (blodfortynnende medisiner) så må det gjøres en individuell vurdering i samråd med legen. Dette pga fare for blødning og vanskeligheter rund heling av brynet etter behandling. GRAVIDE OG AMMENDE anbefales å avstå fra denne behandlingen til svangerskap og amming er fullbyrdet.

8. Varighet på behandling er fra 1,5 - til 2,5 timer. Det er mer tidkrevende med å bedøve pga virknings tiden. Men er dog inkludert i prisen selvsagt.

9. Aftercare

Alle kundene vil få med seg ett skriv/link med anvisninger til hvordan man ivaretar brynene i perioden etter behandlingen slik at de heles fint. Sol og bading i 2 uker etter må ikke forekomme. Inkludert i prisen er også ett aftercare kit.

10. Perfekt symmetri:

I brynenes verden finnes det ikke tvilling bryn som er identiske, men vi kaller dem søsken, for de er tilnærmet like. Største del av opplæringen vi får er å finne den perfekte symmetrien i kunden ansikt, før vi starter påføringen så er kunden hele veien med på å gi tilbakemelding på opp-tegnet område osv. Vi starter ikke før opp-tegnet område er godt utformet ifht linjer, høyder og konjunkturene i ansiktet.

11. Pigment (farge valg):

Fargevalget beror på kundens naturlige farge i bryn og på hudfargen, sammen finner vi en farge som skal være med å ramme inn brynene uten at det skal se unaturlig ut. 

Før / Etter: ( Se ellers i vårt bildegalleri på hovedsiden for flere bilder av behandlingene våre!

Teksten tilhører pmunorge og kan ikke gjengis eller kopieres uten selskapets samtykke. 


" ... Brynene skal endres i takt med aldrings prosessen vår, derfor er det viktig å finne rett kunstner som kan justere grepet sitt med årenes løp..." 

Tricopigmentering - Scalp pigmentation

Scalp pigmentation er et nytt avansert og revolusjonerende hårsimuleringsbehandlings system.

-Hodebunns-pigmentering mot hår tap på folkemunne.

Vi er en av svært få i Norge som er sertifisert til å utføre denne behandlingen og den eneste i Stavanger (Rogaland).


Pigmentering utføres i en svært detaljert prosess som skaper en ekte 3D-simulering av hårfolikker. 

Illusjonen er så realistisk at ingen vil legge merke til at det ikke er ditt eget hår. Det er en paramedisinsk teknologi hvor mikropigmentene injiseres i hodebunnen, og gir dermed et naturlig utseende av hår sekker.


Vår metode betraktes som den beste og ledende behandlingsmetoden og utføres kun ved hjelp av organiske / naturlige pigmenter som ikke endrer farge til blått eller grønt med årene.


Hodebunns pigmentering passer for alle typer håravfall og stadier av hårtap, i alle aldre, farger og hudtyper. 

Vi kan også kamuflere arr i hodebunn og skjegg med denne metoden. Flere av våre kunder bærer arr etter sykdom og medfølgende operasjoner / mislykkede hårtransplantasjoner, dette er for mange sjenerende og en stadig påminnelse, vi gjør vårt beste for å minimere synligheten for våre kunder. 


Behandlingen foregår over 2-4 økter, hver ca. tar 2-3 timer med minst en uke mellom hver økt.

Deretter må man friske opp fargen hvert 2-3 år avhengig av hudtype, for noen kan det gå opptil 6-8 år før en refill trengs.

Pigmentene vi bruker vil med tiden lysne, dette fordi de er organiske og består ikke av metaller, vi bruker kun pigmenter godkjent av mattilsynet og ihht til Eu-direktiver om ikke kreft eller allergi fremkallende pigmenter. At pigmentene lysner er ikke en negativ egenskap, da kroppen vår er i stadig endring og behovet med årene vil variere. Pigmentene lar seg lett destruere med laser om man ønsker det fjernet med tiden. 

Vi er en internasjonal distributør av utstyr til PMU industrien og vi kjenner regelverket til punkt og prikke, vi nøyer oss ikke før vi har fått laboratoriums analyser for hvert eneste pigment flaske vi importerer og distribuerer. Vi er nasjonalt og internasjonalt sertifisert for kosmetisk og medisinsk tattovering- og lokalene er godkjent for smittevern av det offentlige.


Hvordan vil du se ut?


Vi utformer ønsket utseende i henhold til dine ønsker, for å matche akkurat det utseendet du foretrekker. Opptegning i forkant og grundig pigment nyanse- gjennomgang sikrer deg ett godt resultat i mange år fremover.Pris?
Prisene er variable ((fra 4.800-26.000 (Minimum til total Alopecia)) og dermed vanskelig å fastsette uten konsultasjon først, du vil etter konsultasjons timen motta ett skriftlig uforpliktende kostnads tilbud.
Vi tilbyr rentefri del-betaling i 9 måneder via våre samarbeidspartnere.Smerte?Bedøvelses krem inngår i behandlingen og vil minimere eventuell ubehag. ( De aller fleste klarer seg uten)Det vil ikke være noe smerte etter behandlingen.

Tilreisende kunde?

Vi kan skreddersy behandling med konsultasjon via video-samtaler for kartlegging av behov og gjennomføringsløp.

De fleste reiser hjem samme dag.

Dess tidligere en planlegger løpet det billigere blir reisekostnadene for deg.


" ... vi penetrerer huden med spesialkontruerte pigmenteringsnåler på 0,1 mm og pigmenter fra de beste leverandørene..."