AREOLA PIGMENTERING TATOVERING 

-Stavanger (Sola Sentrum)

Areola restaureringsprosedyren er en avansert permanent tatoverings paramedisk prosedyre som korrigerer brystvortenes farge, størrelse og form. Vi har mange års erfaring på området innen paramedisinsk tatovering. Vi er den eneste utførende i området og bistår kunder fra hele landet. 

Denne prosedyren anses ofte for det siste trinnet etter større brystrelaterte operasjoner, inkludert brystreduksjon, mastektomi, brystrekonstruksjon og brystimplantater. Slike prosedyrer resulterer ofte i delvis eller en fullstendig fjerning av brystvorten. Denne prosedyren gir kvinner og menn valg av form, størrelse og farge på areolaen og gjenskaper perfekt symmetriske og naturfargede brystvorter.

For pasienter som har fått brystvorten sin fjernet gjennom kirurgi, kan denne prosedyren der vi bruker pigmenter med forskjellige nyanser og toner samt avansert skyggeleggings effekt være med på å skape en illusjon av brystvorten med en realistisk areola uten ytterligere kirurgi.

Denne prosedyren er også gunstig for klienter som bare har uregelmessige eller naturlig fadet/lyse areola, eller foretrekker større areolaer etter brystforstørrelse.

Denne prosedyren er også tilgjengelig for menn som ønsker å forbedre utseendet til deres areolas på grunn av fading, eller for å øke størrelsen eller skape symmetri.

Fargevalg for Areola restaureringsprosedyren

Som med alle våre permanente tatovering prosedyrer, er fargevalg et kritisk skritt. Fargevalg krever et kunstnerisk øye som kombinerer riktig teknikk med mange års erfaring innen pigmentering og 3D teknikker.

Hver enkelt persons naturlige hudtoner blir evaluert, så vel som de naturlige pigmenteringene i eksisterende areolaer. Innen noen uker etter prosedyren vil fargen lyse huden restaureres etter endt skorpedannelse. I mellomtiden er det svært viktig at du behandler areolaene som operasjonssår og skåner de for omgivelser eller handlinger som kan medføre infeksjon.

Areola-prosedyren

Kundenes komfort og sikkerhet er alltid en prioritet.

Hver prosedyre starter med en konsultasjon. Hensikten med konsultasjonen er å forstå hver enkelt persons mål og å evaluere hver pasients nåværende tilstand.

Hvis brystkirurgi eller rekonstruksjon er blitt utført, vil de eksisterende arrene vurderes nøye for å sikre at de er modne nok før pigmentering påføres. Nb. Arr som blir tatovert er svært komplekst og vil for noen kreve hyppigere refill. 

Dette er avgjørende for å redusere risikoen for infeksjon og forbedre fargepigmenteringen.

Når pigmentet er påført er den viktigste helbredelsestiden ca 5-7 dager, man føler kanskje ekstra sår de første 24 timene.

Du kan ha kontinuerlig skorpedannelse og en stram følelse i huden i 2-3 uker deretter vil dette avta og huden restaureres gradvis.

Hver klient vil motta detaljerte etterbehandlingsinstruksjoner etter endt behandling.

Inkludert i hver av behandlingene er after care kits med instruksjoner om hvordan man skal behandle området etter behandlingen.

" ... heldige er den ubesvisste sjelen, den som har alt, som vet ingenting, og som ikke trenger å vite hva denne kunstformen handler om..."


Tekst er utarbeidet av og tilhører Tatovør og Linergist Fayroz Chamdid. 

Kopiering eller gjenbruk av tekst er ikke tillatt uten avtale.